Dit is werkelijk een absolute topfilm! Eerlijk gezegd anders dan ik had verwacht, maar dat neemt niet weg dat het een aanrader van jewelste is!
De film houdt je op het puntje van je stoel, omdat je heen en weer geslingerd wordt tussen goed en kwaad en gedurende het verhaal telkens op het verkeerde been wordt gezet. Een kleine film, met een laag budget, maar wat mooi gefilmd (opvallende kleurkeuzes, lichtval en camerstandpunten) en goed geacteerd.

Het verhaal speelt zich voor verreweg het grootste gedeelte op één plek af (een bungalow met diverse kamers) tussen twee mensen (een man van 35 en een meisje van 14) en is een thriller van jewelste. De man is een vermeend pedofiel en het meisje een slachtoffer, echter gedurende het verhaal wordt op geen enkel moment duidelijk of de man wel écht de dader is waar het meisje hem voor houdt. Doordat zij op wraak zint kantelt je beeldvorming over wie ‘dader’ is en wie ‘slachtoffer’ tijdens de film continu. Compleet met een toch wel verrassend einde is dit een geweldige film!